Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
 

Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > GENERAL DISCUSSIONS > General Discussions about our Montanas
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-04-2014, 12:47 PM   #1
rich6506547
Seasoned Camper
 
Join Date: Feb 2008
Location: Livingston
Posts: 79
M.O.C. #8222
trouble in hooking up lights

Can hook up lights but when I hook the monty up with the lights on the right blinker well not work. But when I turn off the lights the right blinker works fine. Changed all the bulbs and the left side works fine lights on our off. Help
 
rich6506547 is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2014, 01:06 PM   #2
HOOK
Montana Master
 
Join Date: May 2011
Location: Fayetteville
Posts: 4,200
M.O.C. #11401
You have a bad ground.
HOOK is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2014, 02:54 PM   #3
racerjoe
Montana Master
 
Join Date: Oct 2007
Location: silver creek
Posts: 1,507
M.O.C. #7770
check ground wire on the trailer side plug and if okay check it at the junction box inside pin box. Also look at tail light wires, sometimes the screw holding the light to the trailer is also the ground.
racerjoe is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2014, 06:13 PM   #4
8.1al
Montana Master
 
Join Date: Jun 2004
Location: Benson
Posts: 3,112
M.O.C. #1658
As noted above, whenever I have trailer lights acting goofy the first place I look is the ground
8.1al is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2014, 02:30 PM   #5
Overlord
Montana Fan
 
Overlord's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: gresham
Posts: 489
M.O.C. #11202
Quote:
quote:Originally posted by 8.1al

As noted above, whenever I have trailer lights acting goofy the first place I look is the ground
When I did that, all I could see was dirt, some sticks, couple of cigarette butts, and a few ants crawling around. ...then I had to check the wiring on the trailer to get the lights working again.

Overlord is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2014, 03:00 PM   #6
Crossthread
Montana Master
 
Join Date: Oct 2006
Location: Arroyo Grande
Posts: 500
M.O.C. #6460
rich, Take the plug apart on the truck. I had light problems and the small pins inside it were corroded. Water had gotten into it . Bill
Crossthread is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2014, 03:28 AM   #7
akf15e
Montana Fan
 
Join Date: Mar 2009
Location: Goldsboro
Posts: 288
M.O.C. #9143
Had the exact same problem last year. Took bulbs out, cleaned up a bit of corrosion, cleaned the connector to the truck (male and female ends) and the problem was solved. Good luck!
akf15e is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Hooking up Satellite smfdva General Discussions about our Montanas 7 09-07-2010 03:01 PM
Before hooking up 50 amp service? elwood Additions & Improvements 20 08-10-2009 10:38 AM
Hooking up satellitee TV bikefever General Discussions about our Montanas 3 06-13-2009 08:24 AM
Hooking up a Dish Ronald Let Us Entertain You 6 10-31-2006 01:49 PM
How to test trailer runnimg lights witout hooking Montana_2230 Montana Problems, Problem Solving & Technical Help 13 02-12-2005 02:07 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Montana RV, Keystone RV Company or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 09:32 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.