Free 7 Day Trial RV GPS App RV Trip Planner Campground Reviews RV Maintenance Free 7 Day Trial ×
 

Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > GENERAL DISCUSSIONS > General Discussions about our Montanas
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-30-2014, 08:57 AM   #1
okierver
Montana Fan
 
Join Date: Feb 2011
Location: Broken Arrow
Posts: 393
M.O.C. #11127
lci read out display

took monty to storage last week from dealer and had no readout in the lci display for auto leveling. the lot supervisor pushed a few buttons and everything worked ok no read out. got her home today and same thing, unhooked and went thru auto level which it did and green solid lite came on but no readout. checked battery 13.87 plugged in to house 30amp, disconnected battery 12.57. went and unplugged display from plug in back and plugged back in and everything works again display and everything can scroll thru and everything works, is there a reset when you unplug it or maybe just jarred loose but everything worked just no read out . anyway back to normal packing for trip has anyone else had a problem with the readout and had to reset
 
okierver is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 03:36 PM   #2
Virginia Young
Montana Master
 
Join Date: Mar 2014
Location: Kissimmee
Posts: 545
M.O.C. #14096
Glad it is working for you. Have a wonderful trip.
Virginia Young is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 03:40 PM   #3
DQDick
Site Team
 
DQDick's Avatar
 
Join Date: Jun 2011
Location: Wilsey
Posts: 18,291
M.O.C. #11455
The reset is to unplug it. I asked about it when they added Level-up to ours and so he put a red plug right out front in case I ever need to do it.
__________________
Dick, Joyce, Diego, Picatso and Gustav
2017 3720 RL, and 2013 HC 343RL
2017 3500 Dodge Maxi DRW 4X4, Pullrite Hitch, IS, Disk Brakes, 3rd AC, Winegard Traveler, Bathroom door mod, Dometic 320, couch for desk swap, etc.
DQDick is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 03:49 PM   #4
okierver
Montana Fan
 
Join Date: Feb 2011
Location: Broken Arrow
Posts: 393
M.O.C. #11127
thanks dick
thats what i did i pulled the 4 screws that hold it in the compartment unplugged it and then plugged back in and its working great so far.
okierver is offline   Reply With Quote
Old 06-30-2014, 04:57 PM   #5
Petmoose
Montana Fan
 
Join Date: May 2012
Location: Denton
Posts: 273
M.O.C. #12532
Where is the plug to pull in case this happens ?thanks
Petmoose is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2014, 05:29 PM   #6
shiggs68
New Member
 
Join Date: Nov 2012
Location: Pataskala
Posts: 9
M.O.C. #13019
I had the same problem, all buttons worked but no display.. Disconnecting the cable didn't help. Had to replace the display board. No problems since.
shiggs68 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Level up Display all dashes oldelmer1 Repairs & Service 6 10-31-2015 03:11 PM
Levelup touch pad no display oldelmer1 Montana Problems, Problem Solving & Technical Help 10 08-20-2014 02:36 PM
Montana RVs on display H. John Kohl North America MOC / Western Region 2 01-02-2014 05:02 PM
Display New Montana HOOK North American MOC / Mid-Atlantic-Virginia Region 1 07-31-2012 04:27 PM
Map display Protocol Dave e Victoria General Discussions about our Montanas 44 02-08-2006 12:31 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Montana RV, Keystone RV Company or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 08:52 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2021, vBulletin Solutions, Inc.