Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
 

Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > Archived - MOC WEB SITE & COMPUTER TECH HELP > Archived - Forum Information and Help
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-07-2008, 06:15 AM   #21
boylanag
Montana Master
 
Join Date: Jun 2006
Location: Grand Blanc
Posts: 2,508
M.O.C. #5965
Very fast and good. This vast improvement is greatly appreciated.
 
boylanag is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2008, 06:54 AM   #22
Forumco Support
Seasoned Camper
 
Forumco Support's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dublin
Posts: 95
M.O.C. #1682
Ok. Let me know if you notice anything strange with the search or the forum.
Forumco Support is offline   Reply With Quote
Old 06-07-2008, 08:03 AM   #23
Mrs. CountryGuy
Montana Master
 
Join Date: Oct 2006
Location: _
Posts: 5,238
M.O.C. #6337
Have no idea if this is connected, or if it is just my connection, but today I seem to be having trouble loading threads. Several I cannot get to load if I click on the "page" number, one that is about 7 pages long, I clicked on the last page, nothing loads, as if Missing in Action?? So, I tried the first page, and that only loaded the very first post of the thread and nothing more.

Have not tried the search.

On Edit:: about 10 minutes later, of course, as SOON as I posted this, the above described troubles went away! Thanks for the fast fix!
Mrs. CountryGuy is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 02:44 AM   #24
Forumco Support
Seasoned Camper
 
Forumco Support's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dublin
Posts: 95
M.O.C. #1682
If it happens again, please take a note of the time and post it here along with a description of the problem.

Backups and optimizations are run every Sunday so you should expect a little slowness.
Forumco Support is offline   Reply With Quote
Old 06-08-2008, 08:51 AM   #25
sreigle
Montana Master
 
Join Date: Nov 2002
Location: Oceanside
Posts: 20,028
M.O.C. #20
Forumco Support, we really appreciate the way you continually work to improve things for us.

As for not showing something posted in the past hour, I don't recall ever using search to find something that new. I can use Active Topics for that and can change it to show active topics from yesterday, a week back, etc. I'm fine with not having them indexed for the past hour.
sreigle is offline   Reply With Quote
Old 06-09-2008, 08:09 AM   #26
blarkman
Montana Fan
 
Join Date: Aug 2004
Location: lebanon
Posts: 466
M.O.C. #1977
I tried old search site for fresh water tanks and nothing came up but did samesearch on this one and it did come up with current post
bob
blarkman is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 03:13 AM   #27
Mrs. CountryGuy
Montana Master
 
Join Date: Oct 2006
Location: _
Posts: 5,238
M.O.C. #6337
OK, having same situation, seems to be only in the AM. Yesterday AM it was around 9:04 AM, EDST. Same thing, click on a thread page, and nothing comes up.

Today, again, on hubbie's computer, again, same thing, time 8:10 AM EDST. Click on page of a thread, nothing, go back, click on another page number, nothing, go back, click on subject of the thread, and only the very first post comes up. He did eventually get the thread to load.

Thanks for a great Forum.
Mrs. CountryGuy is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 05:18 AM   #28
RAMBIGSKY
Montana Master
 
Join Date: Jan 2005
Location: Las Vegas
Posts: 1,440
M.O.C. #2835
10:15 AM EDT
http://www.montanaowners.com/forums/...splay.php?f=99
shows no posts under it.
yet http://montanaadministrator.forumco.....asp?CAT_ID=22 shows two topics listed. This is a locked topic;
text in last post is "MOC Members Numbers".
Again thanks for all your support.

Note: I see them as MOD but as real user they do not show up.


RAMBIGSKY is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 06:03 AM   #29
Mrs. CountryGuy
Montana Master
 
Join Date: Oct 2006
Location: _
Posts: 5,238
M.O.C. #6337
11:05 AM EDST

Rambigsky

I was able to open that second link, the MOC members numbers, and as we all know, I am NOT a moderator!
Mrs. CountryGuy is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 07:32 AM   #30
Forumco Support
Seasoned Camper
 
Forumco Support's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dublin
Posts: 95
M.O.C. #1682
Rambigsky can you post a screenshot of what you see as a normal user?

Mrs. Country Guy, do the problem always occur between the hour and 10 past ? i.e. 5:00pm to 5:10 or 6:00 to 6:10, etc. ?
Forumco Support is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 08:31 AM   #31
Mrs. CountryGuy
Montana Master
 
Join Date: Oct 2006
Location: _
Posts: 5,238
M.O.C. #6337
ForumCo Support

It sorta seems that way, doesn't it, the time issue. I will keep a log going, and report in. It also only seems to be happening in the AM here.

Maybe my ISP needs it's AM coffee hit before MOC wakes up??

Thanks for all the trouble shooting, the users here sure appreciate when this runs smoothly, and we sure know when it is not! OH, yea, that is addiction speaking??
Mrs. CountryGuy is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 08:31 AM   #32
RAMBIGSKY
Montana Master
 
Join Date: Jan 2005
Location: Las Vegas
Posts: 1,440
M.O.C. #2835
I emailed you four screen prints. As I stated mod was with IE and normal user is with Mozilla. I just logged in as MOD on Mozilla with the same problem the normal user has.
On the reverse side I just logged in as normal user on IE and it worked so - the problem seems to be isolated to Mozilla.
Other members have mentioned pages showing blank however I do not know which browser they are using.
Again - Thanks for your support.

RAMBIGSKY is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2008, 10:02 AM   #33
Mrs. CountryGuy
Montana Master
 
Join Date: Oct 2006
Location: _
Posts: 5,238
M.O.C. #6337
it was 3:05 PM EDST

http://www.montanaowners.com/forums/...5&whichpage=10

Came up blank

and I am using IE.
Mrs. CountryGuy is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2008, 11:51 AM   #34
Forumco Support
Seasoned Camper
 
Forumco Support's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dublin
Posts: 95
M.O.C. #1682
The new search is active here now from the search link on the top right.

If you encounter problems the old search is available at search2.asp
Forumco Support is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2008, 05:41 PM   #35
mail2us
Montana Master
 
Join Date: Mar 2007
Location:
Posts: 2,156
M.O.C. #6920
Thanks for the update. Search worked just fine for me. Appreciated. Dennis
mail2us is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2008, 06:03 PM   #36
H. John Kohl
Montana Master
 
Join Date: May 2003
Location: Full Time
Posts: 4,281
M.O.C. #311
Send a message via AIM to H. John Kohl Send a message via MSN to H. John Kohl Send a message via Yahoo to H. John Kohl
Forumco Support

I searched for J T and received no search words ignored.
I then searched for J T Stabilizers and had one hit again with J T ignored.

J T is the partial name for the stabilizers. I am guessing you have single letters ignored but it does limit the search. Just letting you know. Thanks for all your work.
H. John Kohl is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2008, 06:49 PM   #37
rogue
Montana Master
 
Join Date: Jul 2007
Location: Merlin
Posts: 668
M.O.C. #7368
Forumco Support,

John is correct, the "J T" is ignored and says so in the response. I tried using "Match exact phrase" and separately "Match exact keyword (Find "test", but not "testing")" and both times the "J T" was ignored.
If searcher is using "J T stabilizer" it shows the "J T" is ignored and you get 17 results for "stabilizer"
Bob
rogue is offline   Reply With Quote
Old 06-21-2008, 04:59 AM   #38
Forumco Support
Seasoned Camper
 
Forumco Support's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Dublin
Posts: 95
M.O.C. #1682
Single characters are always ignored, thats one of the downsides to a full text search. You would have to use the old search in this case or search for "stabilizer" as rogue pointed out. Also, you cannot search for noise words i.e. and, or, the, is, etc.
Forumco Support is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
In Search of !!!!!!!!!! Delaine and Lindy Sitting around the Campfire 4 02-06-2009 12:52 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Montana RV, Keystone RV Company or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 06:50 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2022, vBulletin Solutions, Inc.