Journey with Confidence RV GPS App RV Trip Planner RV LIFE Campground Reviews RV Maintenance Take a Speed Test Free 7 Day Trial ×
 

Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > GENERAL DISCUSSIONS > General Discussions about our Montanas
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 10-07-2023, 05:48 PM   #21
twindman
Montana Master
 
twindman's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Location: Mesa az
Posts: 2,908
M.O.C. #5651
I did the same thing as you (Tonyk) did. Works fine except somewhere I think I have a bad connector on the cable or the wall. Sometimes works first try , sometimes I have to restart the Dish 3 times, but almost always works. Usually this is where it starts sort of, but I only get the 2 advertising channels (or whatever they are).
 
__________________

Tom and Gail
2013 Mountaineer 362
2012 Silverado 2500
twindman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

» Featured Campgrounds

Reviews provided by

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Montana RV, Keystone RV Company or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 07:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.