Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > GENERAL DISCUSSIONS > General Discussions about our Montanas
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 12-27-2017, 04:06 PM   #1
ov10mech
New Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Chicago
Posts: 7
M.O.C. #20901
Slide 12v interior lights out

I just bought a 2005 montanta 3635 fl. Three of the four interior sconce lights are out. I replaced bulbs of course. I am suspecting since these are on a slide I might be dealing with pinched wires. Is this a common issue??
ov10mech is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2017, 04:20 PM   #2
team bradfield
Montana Fan
 
team bradfield's Avatar
 
Join Date: Jun 2017
Location: Northern Illinois
Posts: 318
M.O.C. #19994
Did you check the 12v fuse panel? It has 15 amp fuses like your Truck, a light indicates a blown fuse
__________________

The "Black Pearl"-2017 3731FL Legacy Package
2017 F-450 Platinum, 6.7 PSD
team bradfield is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2017, 07:45 PM   #3
ov10mech
New Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Chicago
Posts: 7
M.O.C. #20901
Pulled one apart and bypassed the push button toggle switch. It worked so looks like the switch is bad so I am assuming thats the problem with the other two. Now I have to see who sells these small switches. Home Depot didn't have anything.
ov10mech is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2017, 08:24 PM   #4
rohrmann
Montana Master
 
rohrmann's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Box Elder
Posts: 2,826
M.O.C. #12947
This is a source for replacement switches.

http://www.rvpartscountry.com/Push-B...-Per-Card.html
__________________
Bob & Becky
2012 3402RL
2012 Chevy 2500HD D/A CC 4WD
rohrmann is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2017, 03:54 PM   #5
ov10mech
New Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Chicago
Posts: 7
M.O.C. #20901
Quote:
Originally Posted by rohrmann View Post
This is a source for replacement switches.

http://www.rvpartscountry.com/Push-B...-Per-Card.html
Wow after seeing the crazy prices they want for these I decided to pull one apart. One of the contacts was filthy black. I cleaned it up and works again!
ov10mech is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Montana RV, Keystone RV Company or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 12:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×