Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > GENERAL DISCUSSIONS > General Discussions about our Montanas
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 06-29-2018, 09:59 AM   #1
govslug
Established Member
 
Join Date: Apr 2017
Location: Arkansas
Posts: 46
M.O.C. #19741
Check your Awning

We have had our camper over a year now. I concider myself very observant, but this one got by me. On the forward side..... Hitch end.... of the Awning connection to the side of the rv they drilled two holes to run the electrical for the led rope light. Obviously the first hole was in the wrong place.... To low... The second hole which has the wires was two high. So the solution was to TRY and goup up silicone and get it in the upper hole where they ran the wire. Missed most the hole because the brackets are in the way.... Second lower hole.... Wide open. By the way.... Very large holes for a small wire. They tried to hide it with a cover that just snaps in to the bracket. Mine had come loose, that is how I found it.
govslug is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Montana RV, Keystone RV Company or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 11:12 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.