Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > GENERAL DISCUSSIONS > General Discussions about our Montanas
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 10-12-2017, 10:25 AM   #1
BAC
New Member
 
Join Date: Aug 2017
Location: Kingwood
Posts: 6
M.O.C. #20276
Lippert auto-level screen is blank

Our Lippert auto-level system screen is blank . . . the on/off switch will turn on the little green light but the screen readout is blank. Anyone have a similar problem? cure ?
BAC is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2017, 10:29 AM   #2
Ram Montana High Country
Montana Fan
 
Join Date: Jun 2017
Location: POINTBLANK
Posts: 116
M.O.C. #19944
Call Lippert - good folks
__________________
RAM 305RL HC EAST TEXAS
Ram Montana High Country is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2017, 11:50 AM   #3
BuilderBob
Seasoned Camper
 
Join Date: Sep 2017
Location: Tacoma
Posts: 93
M.O.C. #20475
Sounds like you may have a dead screen you can try unplugging it and check for 12 volts
to it and some times they will reset if not you need to call Lippert or your dealer.

Bob & Carol
Tacoma WA
2017 352RL \ 2008 Dodge 3500 DRW crew cab 4x4 6.7L
BuilderBob is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2017, 12:00 PM   #4
1retired06
Montana Master
 
Join Date: Feb 2012
Location: Lake Gaston
Posts: 6,293
M.O.C. #12156
If the reboot does not work, Lippert customer service good about telephonic troubleshooting. If you need a new control pad, don't go to your dealer, you can buy direct from Lippert or on Amazon. Simple install.
__________________
Mike and Lorraine
2002 3655 FL, 2005 3650RK
2010 3665RE, 2015 3910FB
F350 crew cab dually 6.7
1retired06 is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2017, 01:18 PM   #5
travelinsparky
Established Member
 
Join Date: Apr 2012
Location: Filer
Posts: 41
M.O.C. #12412
Try unplugging and spraying some Di-Electric Grease Compound to both connections this has worked for me. I also us it on the trailer connections to insure good connection to tow vehicle and trailer.
travelinsparky is offline   Reply With Quote
Old 10-12-2017, 05:44 PM   #6
hybridhauler
Montana Fan
 
Join Date: Aug 2013
Location: purvis
Posts: 164
M.O.C. #13723
Maybe it’s me but I’m on my third control panel.one went blank, the buttons on some functions quit working. The third one works great. I keep a spare in my tool bag just in case it goes bad.
The next time I stow the unit I will plug the old one back in and put the new one away until our next trip
hybridhauler is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
auto-level, lippert

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3

All times are GMT -6. The time now is 06:02 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.