Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > GENERAL DISCUSSIONS > General Discussions about our Montanas
Click Here to Login

 
 
Thread Tools Display Modes
 
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 03-10-2016, 06:37 AM   #1
hickory
Montana Fan
 
Join Date: Jan 2013
Location: Jefferson,
Posts: 246
M.O.C. #13170
Sony TV

Our Sony has been losing it's memory lately. When we do a new scan, it seems good for a day or two or maybe a week. This morning I turned it on at 5:30 and no channels stored. I rescanned and shut off the tv about 9:30, went to TSC for propane,came back, turned on the tv and again, no channels. Can anyone give me any insight? Maybe it's just dying. After all, it is past it's warranty period.
hickory is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Sony receiver chieflawdawg Montana Problems, Problem Solving & Technical Help 2 08-09-2015 06:36 PM
Sony TV sound drop off fix. Firmware Update. scott-pati General Discussions about our Montanas 13 11-03-2014 02:11 AM
Kindle, 1- 2, Nook, Sony, PocketBook, Google e Ozz Let Us Entertain You 22 04-21-2011 03:00 PM
Viva Sony rlwhit Additions & Improvements 10 08-29-2005 06:33 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Montana RV, Keystone RV Company or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 08:06 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions, Inc.