Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > MOC on M.A.R.S. > Montana Problems, Problem Solving & Technical Help
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 08-16-2017, 10:38 AM   #1
bw2
Montana Master
 
Join Date: Mar 2006
Location: Greenwood
Posts: 846
M.O.C. #5592
Dometic Weather Pro Awning

The awning controller began to show a sensor error, flashing lights between the power and sensor speed setting. Dometic indicated the sensor is probably bad. Ordered the "kit" sensor, controller, and new remote. Replaced them this morning and the same problem persists. I have verified there is continuity in the wiring harness end to end to the sensor. Also, there are no shorts between the three wires to the sensor.

Has anyone experienced this problem and have you found a solution?

I guess the new controller and sensor could be bad, that just does not seem likely.

Thanks
bw2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Montana RV, Keystone RV Company or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 05:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.
×