Go Back   Montana Owners Club - Keystone Montana 5th Wheel Forum > MOC on M.A.R.S. > Montana Problems, Problem Solving & Technical Help
Click Here to Login

Reply
 
Thread Tools Display Modes
 
Old 04-10-2012, 12:12 PM   #1
akf15e
Montana Fan
 
Join Date: Mar 2009
Location: Goldsboro
Posts: 288
M.O.C. #9143
Turn signal not working with lights on

OK, next issue, now that I have learned not to put the battery in backwards! I have had an issue for the past few months with the left turn signal on the rear of the Monty. It works fine with the haedlight switch off in my truck. When I turn the lights on, the signal no longer works. My troubleshootign has included cleaning the 7 pin connector, switching bulbs from left to right signal (left still fails), and new bulbs. Any ideas? Thanks in advance!
akf15e is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2012, 12:36 PM   #2
H. John Kohl
Montana Master
 
Join Date: May 2003
Location: Full Time
Posts: 4,238
M.O.C. #311
Send a message via AIM to H. John Kohl Send a message via MSN to H. John Kohl Send a message via Yahoo to H. John Kohl
I would look at the ground for the left turn signal and make sure it is a good solid ground.
That is the common connection at this point.
H. John Kohl is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2012, 01:56 PM   #3
mhs4771
Montana Master
 
mhs4771's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Sebring
Posts: 2,461
M.O.C. #9969
Yep,check for a good gound connection. With the lights off it will ground back through the tail lite ckt, but once you turn on the lights you take that path away and now no turn signal/brake lite. Was a problem with some early 60's cars I've owned.
__________________
Michelle & Ann
2018 Chevy 3500HD High Country DRW 4X4 Crew Cab w/Duramax/Allison, Formally 2010 Montana 2955RL, Now Loaded 2016 SOB, Mor/ryde IS, Disc Brakes & Pin Box, Comfort Ride Hitch, Sailun 17.5 Tires.
mhs4771 is online now   Reply With Quote
Old 04-10-2012, 02:52 PM   #4
hookman
Montana Master
 
Join Date: Sep 2006
Location: Kelowna
Posts: 1,471
M.O.C. #6237
Does your brake light work with the lights on. Check the tail light is on one post and the brake/turn signal is on the other.
hookman is offline   Reply With Quote
Old 04-10-2012, 04:37 PM   #5
akf15e
Montana Fan
 
Join Date: Mar 2009
Location: Goldsboro
Posts: 288
M.O.C. #9143
OK. Thanks everyone. I will troubleshoot those options this weekend. I'll check that Hookma. Thanks.
akf15e is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Ram Turn Signal Issue rames14 Tow Vehicles & Towing 10 09-06-2016 04:29 AM
NO BRAKE/TURN SIGNAL LIGHTS bolinski General Discussions about our Montanas 13 02-24-2008 02:22 AM
Dodge turn signal problem 49merc Tow Vehicles & Towing 1 05-24-2007 01:17 AM
Turn Signal Lights MAMalody Additions & Improvements 9 10-28-2006 08:23 PM
Mid-Turn Lights bsmeaton Additions & Improvements 2 10-09-2006 02:44 PM

Powered by vBadvanced CMPS v3.2.3
Disclaimer:

This website is not affiliated with or endorsed by Montana RV, Keystone RV Company or any of its affiliates. This is an independent, unofficial site.


All times are GMT -6. The time now is 07:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.9
Copyright ©2000 - 2019, vBulletin Solutions, Inc.